M I N Ä

Pauli Lyytinen

Yrittäjä, onnistuja

Terve!

Olen toimelias ja kohtelias nuorimies, kotoisin Pohjois-Savon sydämestä. Työskentelin aiemmin Jyväskylässä mutta veri veti takaisin Alapitkälle. Olen ollut pienestä lähtien kiinnostunut kaikesta rakentamisesta ja tekniikasta, ensimmäiset kesätyöni olikin isän kanssa talonrakennustyömailla.

Luin itseni rakennustekniikan insinööriksi, mutta insinööri-toimenkuvan lisäksi minulla on tulenpalava halu tehdä kaikkia ''oikeitakin'' töitä, siksi perustin aikoinaan yrityksen. Nuorempana olin töissä kiinteistönhuoltoalalla, sieltä minulle on tarttunut hyvin kokemusta ns. talonmiestöistä. Olen työskennellyt myös usean vuoden ajan infra-alalla työnjohtajana ennen päätoimista yrittäjyyttä, joten uskallan sanoa omaavani ikään nähden kattavan kokemuksen rakennusalasta.

Lisäksi rakensin vaimoni kanssa omakotitalon .Toimin kohteessa arkkitehti-, rakenne-, ja rakennussuunnittelijana, sekä vastaavana työnjohtajana ja tietysti raksaukkona. Tavoitteena oli tehdä mahdollisiman energiatehokas talo, ilmatiiveysmittauksen tulos 0,3 kertonee osviittaa työn laadusta.

Jalkani mahtuvat pikkuhankkeen saappaisiin, mutta ne ovat riittävän suuret täyttämään myös suuremman urakan projektinjohtovastuun.