Y R I T Y K S E N I

Patasi pähkinänkuoressa

Perustin yritykseni keväällä 2013 ensimmäisen insinööri-opintovuoteni jälkeen. Rakennusalan taantuman seurauksena en löytänyt harjoittelupaikkaa, tulenpalava hinku päästä töihin sai minut perustamaan toiminimen.

Opiskelujen edetessä sain harjoittelupaikkoja monipuolisesti mm. tehdasrakennusten kunnossapito-, uudisrakentamisen- ja maanrakennusalan työnjohtopuolelta. Näin ollen Patasi pysyi minulle sivutoimena opiskelun ja palkkatöiden ohessa usean vuoden ajan. 

1.1.2018 alkaen Patasi on ollut minulle pääelinkeino. On ollut hienoa nähdä, että sinnikäs ja kärsivällinen yrittäminen sittenkin kannattaa. 

1.4.2020 koitti yritykselleni seuraava askel: Vaihdoin yritysmuodon yksityisestä elinkeinoharjoittajasta (Tmi) osakeyhtiöksi (Oy). Käytännössä siis perustin uuden yrityksen ja hain nimenmuutoksen toiminimelleni, näin yritysmuodon muuttaminen oli kaikista helpointa. Nyt työllistän osa-aikaisesti 1-4 työntekijää itseni lisäksi. Kehityssuunta yritykselläni on selvä: Yrityksen hallittu,  harkittu ja orgaaninen kasvattaminen.